Η Εταιρεία μας

xalkomanies 09Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1969 από τον Γεώργιο Μαρκόπουλο, στη σημερινή περιοχή City Gate, κοντά στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Από το 2000 τη σκυτάλη έχει αναλάβει η 2η γενιά της οικογένειας, ο Θεμιστοκλής κι ο Ιάκωβος Μαρκόπουλος, σε ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εκτυπώνουμε χαλκομανίες για διακόσμηση κεριών και λαμπάδων, με θέματα πασχαλινά, χριστουγέννων, διαφόρων κοινωνικών  εκδηλώσεων (γάμους, βαπτίσεις, κτλ), καθώς επίσης χαλκομανίες οι οποίες μπορούν να επικολληθούν σε πλήθος αντικειμένων όπως ξύλο, γυαλί, κεραμικά, πορσελάνες, πλαστικό, πλέξι γκλας κ.α. με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ελέγχουμε κάθε στάδιο της κατασκευής της χαλκομανίας: από την προετοιμασία του χαρτιού, μέχρι την εκτύπωση και την κοπή του. Συνδυάζουμε διαφορετικές μεθόδους εκτύπωσης και επιτυγχάνουμε πολύ υψηλή απόδοση χρωμάτων και μεγάλη λεπτομέρεια στην αποτύπωση των σχεδίων ή των εικόνων. Οι χαλκομανίες που εκτυπώνουμε  έχουν πάνω από 60 διαφορετικές αποχρώσεις, χωρίς αυτό να επιβαρύνει το τελικό κοστολόγιο. Συνεργαζόμαστε με Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς, συλλόγους κι επαγγελματίες.

Ελπίζουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να είστε σίγουροι
ότι θα μας βρείτε συνεπείς σε κάθε σας παραγγελία.